• Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
  • 085-2083498 bertus@infoweijburgstukadoors.nl
Hoogwaardig spachtelputz en sierpleisterwerk

Wanneer het om sierpleisterwerk gaat zoals spachtelputz, is Weijburg Afbouw in Utrecht en omstreken uw specialist op dit gebied. Wij garanderen u vakmanschap en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met stucwerk zoals sierpleister, voorzien wij uw pand van een prachtige uitstraling. Dankzij onze uitgebreide keuzemogelijkheden leveren, zit er altijd geschikt pleisterwerk voor u tussen.

Sierpleister; wat zijn de voordelen?

Eén van de bekendste soorten sierpleister is spachtelputz. Dit komt omdat het materiaal is gemaakt van kunststof en daarmee is het krasvast, stootvast en dampdoorlatend. Door deze eigenschappen kent het vele toepassingen aan binnen en buitenwanden. Door al deze voordelen kiezen steeds meer mensen voor sierpleisterwerk. Dit komt omdat sierpleister altijd tegen scheuren en verkleuring bestendig is. Ook geeft het een strakke afwerking en een nette uitstraling waarin de andere wand elementen goed tot hun recht komen.

Deskundige adviezen van de stukadoor

Zoveel keuze op het gebied van sierpleister kan duizelingwekkend zijn. Daarom kunt u bijde stukadoor aankloppen voor passend advies. Wij maken u graag wegwijs in alle kleurmogelijkheden, materiaalkeuzes en afwerkingen. Hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Zo zorgen we ervoor dat u met sierpleisterwerk dat bij uw huis en stijl past eindigt. Vervolgens stellen we een offerte op maat op en kunnen we voor u aan de slag gaan. Weijburg werkt uitsluitend met de beste grondstoffen en merken, zoals Knauf en Strikolith. Bovendien hoeft u pas te betalen wanneer u tevreden bent!

Neem snel contact op met het stukadoorsbedrijf in omgeving Utrecht. U kunt ons dagelijks bereiken tussen 8:00 en 22:00 via het telefoonnummer 085-2083498 of u kunt een bericht achter laten via os contactformulier.

Waarom Weijburg Afbouw?

Bereikbaar

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Heeft u een vraag? Wij staan altijd voor u klaar.

Persoonlijk en snel

Als ervaren stukadoor hebben wij voor iedere woning wel een passende oplossing wanneer het om glad stuken gaat.

Gekwalificeerd personeel

Het gekwalificeerde personeel geeft u de beste persoonlijke service en altijd binnen 12 uur een offerte op maat.

Aangesloten bij NOA

Omdat wij aangesloten zijn bij de NOA, ontvangt u bovendien garantie op het schilder- en stucwerk dat wij leveren.

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

  • Adres

    Arianestraat 5, 3621DZ, Breukelen

  • Email

    bertus@infoweijburgstukadoors.nl

  • Telefoon

    085-2083498

Call Now Button