• Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
  • 085-2083498 bertus@infoweijburgstukadoors.nl
Hoogwaardig schuurwerk voor plafonds en muren

Wil u een unieke uitstraling in uw interieur? Dan kies u voor kwalitatief schuurwerk in omgeving Utrecht dat Weijburg afbouw levert. Decoratieve zandcirkels worden volledig aan uw wensen aangepast en geven uw woning of bedrijf een prachtig uiterlijk. Weijburg Afbouw is een begrip in regio Breukelen en wij zijn bekend en bekwaam met alle soorten muur- en plafondafwerkingen.

Schuurpleister, wat is het?

Een ander woord voor schuurwerk is schuurpleister. Dit is een type pleister wat echt traditioneel vakmanschap is. Wanneer dit eenmaal is aangebracht droogt het op tot karakteristieke korrelstructuur. Dit geeft het juist het unieke uiterlijk. Een mooi en egaal schaduweffect is te verkrijgen door aan één stuk door van aanbreng tot afwerking te werken. Wij adviseren u daarom om een professional in te schakelen. Het product is niet stootvast omdat het een broze structuur heeft. Daardoor is het minder geschikt als wandafwerking maar beter toepasbaar op plafonds. Echter, het resultaat maakt het resultaat meer dan waard!

De werkwijze van Weijburg

Als professionele stukadoor nemen wij het gehele stuc traject voor u uit handen. Wij hebben ruime ervaring met verschillende soorten plafond en muurafwerkingen en daarom kunnen wij u verzekeren van hoogwaardig eindresultaat. Wij streven er bovendien naar om zo snel mogelijk voor u aan de slag te gaan. Ons schuurpleisterwerk, verzorgen we door met een spaan circelvormen aan te brengen. U heeft te keuze om dit zowel grof als fijn te doen en dit kan met een dikte tussen de 4 en 9 mm.

Neem snel contact op met het stukadoorsbedrijf in omgeving Utrecht. U kunt ons dagelijks bereiken tussen 8:00 en 22:00 via het telefoonnummer 085-2083498 of u kunt een bericht achter laten via os contactformulier.

Waarom Weijburg Afbouw?

Bereikbaar

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Heeft u een vraag? Wij staan altijd voor u klaar.

Persoonlijk en snel

Als ervaren stukadoor hebben wij voor iedere woning wel een passende oplossing wanneer het om glad stuken gaat.

Gekwalificeerd personeel

Het gekwalificeerde personeel geeft u de beste persoonlijke service en altijd binnen 12 uur een offerte op maat.

Aangesloten bij NOA

Omdat wij aangesloten zijn bij de NOA, ontvangt u bovendien garantie op het schilder- en stucwerk dat wij leveren.

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

  • Adres

    Arianestraat 5, 3621DZ, Breukelen

  • Email

    bertus@infoweijburgstukadoors.nl

  • Telefoon

    085-2083498

Call Now Button