• Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
  • 085-2083498 bertus@infoweijburgstukadoors.nl
Weijburg voor al uw schilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder? Weijburg Afbouw is het voor het uitvoeren voor al uw schilderwerken in omgeving Utrecht. Wij zorgen dat uw muren worden voorzien van hoogwaardig sauswerk zodat het er weer fris en netjes uit ziet. Weijburg Afbouw levert kwalitatief goed werk en dit tegen een zacht prijsje. Bent u benieuwd? Neem dan contact met ons op en wij leveren advies op maat.

Laat uw schilderwerk over aan een vakman

Uw wanden schilderen en lakken is geen pittige en tijdrovende klus. Bovendien is het voor u misschien lastig om sporen als kwaststreken te vermijden. Daarom raden wij u aan om uw schilderwerk uit te besteden aan een professional. Weijburg Afbouw doet zowel binnen als buitenschilderwerk. Wij leveren kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

U kunt ons inschakelen voor zowel stuc- of pleisterwerk. Tevens doen wij graag al uw schilderwerk. Zo bent u hier zelf geen tijd aan kwijt en zijn uw muren en wanden binnen de kortste keren prachtig egaal en straks geschilderd.

Advies op maat

Wij geven graag advies bij u op locatie. Wij voorzien uw wanden van allround schilderwerk, want daar zijn we goed in. Doordat wij u deskundig advies geven, weet u waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.  De gekwalificeerde schilders die bij ons in dienst zijn, geven u alle nodige informatie en stellen binnen 12 uur een offerte op maat op. Tevens geven wij garantie op ons schilder en stucwerk omdat wij zijn aangesloten bij e NOA.

Neem snel contact op met het stukadoorsbedrijf in omgeving Utrecht. U kunt ons dagelijks bereiken tussen 8:00 en 22:00 via het telefoonnummer 085-2083498 of u kunt een bericht achter laten via os contactformulier.

Waarom Weijburg Afbouw?

Bereikbaar

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Heeft u een vraag? Wij staan altijd voor u klaar.

Persoonlijk en snel

Als ervaren stukadoor hebben wij voor iedere woning wel een passende oplossing wanneer het om glad stuken gaat.

Gekwalificeerd personeel

Het gekwalificeerde personeel geeft u de beste persoonlijke service en altijd binnen 12 uur een offerte op maat.

Aangesloten bij NOA

Omdat wij aangesloten zijn bij de NOA, ontvangt u bovendien garantie op het schilder- en stucwerk dat wij leveren.

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

  • Adres

    Arianestraat 5, 3621DZ, Breukelen

  • Email

    bertus@infoweijburgstukadoors.nl

  • Telefoon

    085-2083498

Call Now Button