Altijd al verlangt naar een warme, gezellige en levendige sfeer in uw woning? Dan heeft Weijburgafbouw de perfecte oplossing… Sierpleister! Op iedere vlakke en draagkrachtige ondergrond kan deze sfeervolle afwerking worden aangebracht. Dit kan worden aangebracht zowel binnenshuis als buitenshuis.

Wat is sierpleister precies?

Pleister of pleistermortel is  een laag mortel (een soort cement).  Van enkele millimeters tot enkele centimeters dik en kan worden aangebracht op een muur, gewelf of plafond. Er zijn diverse soorten sierpleisters; spachtelputz, barokpleister, granol… Spachtelputz is een van de bekendste. Spachtelputz is dan ook verkrijgbaar in elke gewenste kleur en biedt vele mogelijkheden betreffende de korreldikten.

Waarom kies ik voor sierpleister?

Sierpleister is dus een materiaal voor wanden en plafonds wat ontzettend hard wordt. Het grote voordeel daar aan is dat het bijna niet te beschadigen is. Daarom is sierpleister ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Andere voordelen van sierpleister:

  • Het is Kras- en stootvast
  • Duurzaam, sierpleister blijft lang goed en mooi
  • In elke kleur verkrijgbaar
  • Gemakkelijk schoon te houden

Bent u enthousiast geworden? Of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!  Voor meer informatie of voor een online afspraak kunt u ook even verder kijken op onze website.

 

Comments 0

Leave a Comment