• Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
  • 085-2083498 bertus@infoweijburgstukadoors.nl
Gladpleisterwerk door Weijburg

Laat uw muren glad pleisteren en geniet van een prachtig strakke uitstraling. Weijburg afbouw is uw specialist als het gaat om gladpleisterwerk in Utrecht en omgeving. Door de vakkundige werkzaamheden die wij leveren zijn uw muren en wanden in no-time saus -of behangkllaar. Wij doen dit uiteraard op professionele wijze en tegen een scherpe prijs. Op die manier profiteert u van onze prijs-kwaliteitsverhouding.

De voordelen van gladstucwerk

Er zijn verschillende soorten stucwerken. Een daarvan is gladpleisterwerk. Deze methode heeft verschillende voordelen. Het is niet voor niets de meest gebruikte stucmethode voor zwel afwerkingen in woonhuizen als bedrijfspanden. Deze gladstucwerk geeft een mooie uitstraling aan de wanden en plafonds. Ook kunt u uw oppervlakken glad laten pleisteren ter voorbereiding voor het behangen, sausen of schilderen van uw muren. Gladpleisterwerk heeft een mooi en strak uiterlijk dus waar u ook voor kiest, wij verzorgen altijd vakkundig en professioneel werk.

Wij leveren maatwerk

Weijburg Afbouw is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van stucwerk. Voor elk bedrijf of woning zoeken wij een passende oplossing. Wij onderscheiden ons doordat wij altijd maatwerk leveren. Geen woning is hetzelfde en daarom is elke klus anders. Wij geven u met alle plezier deskundig advies. Zo weet u wat u te wachten staat en wat wij voor u kunnen betekenen. Ons gekwalificeerde personeel geeft u het best mogelijke advies en altijd een offerte binnen 12 uur op maat. Wij zijn aangesloten bij de NAO en daarom ontvangt u bovendien garantie op al het schilder- en stucwerk dat wij leveren.

Neem snel contact op met het stukadoorsbedrijf in omgeving Utrecht. U kunt ons dagelijks bereiken tussen 8:00 en 22:00 via het telefoonnummer 085-2083498 of u kunt een bericht achter laten via os contactformulier.

Waarom Weijburg Afbouw?

Bereikbaar

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Heeft u een vraag? Wij staan altijd voor u klaar.

Persoonlijk en snel

Als ervaren stukadoor hebben wij voor iedere woning wel een passende oplossing wanneer het om glad stuken gaat.

Gekwalificeerd personeel

Het gekwalificeerde personeel geeft u de beste persoonlijke service en altijd binnen 12 uur een offerte op maat.

Aangesloten bij NOA

Omdat wij aangesloten zijn bij de NOA, ontvangt u bovendien garantie op het schilder- en stucwerk dat wij leveren.

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

  • Adres

    Arianestraat 5, 3621DZ, Breukelen

  • Email

    bertus@infoweijburgstukadoors.nl

  • Telefoon

    085-2083498

Call Now Button