• Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
  • 085-2083498 bertus@infoweijburgstukadoors.nl
De betonlook: voor een industriële uitstraling

Het laten verzorgen van een betonlook in Breukelen en omstreken doet u natuurlijk bij Weijburg Afbouw! Wij zijn specialist in alle vormen van wand- en plafondafwerking en regelen daarom met alle plezier betonstuc voor uw badkamer, een betonlook muur en nog veel meer. Bij ons profiteert u van een snelle en vakkundige werkwijze voor een prachtig eindresultaat.

Voordelen van betonstuc

Betonstuc, oftewel beton ciré, is een ideaal alternatief voor het gebruik van echt beton. Met dergelijk betonstucwerk bereikt u namelijk dezelfde prachtige betonlook, maar dan voor minder geld en met meer gemak. Een betonlook wand of plafond geeft iedere ruimte een strakke en moderne uitstraling, maar heeft nog diverse andere voordelen. Betonlook stucwerk is elastisch, naadloos en waterafstotend. Met name door deze laatste eigenschap is een betonlook in een badkamer en ander sanitair erg geschikt. Maar ook slaapkamers, woonkamers en hallen hebben ongetwijfeld baat bij zo’n industriële en toch warme look.

Uw ervaren specialist

Weijburg Afbouw is al sinds 2006 actief in alle soorten muur- en plafondafwerking. Daarom zijn wij hét adres in Breukelen en omstreken als het om een betonnen look verzorgen gaat. Onze ervaren en vakkundige medewerkers gaan op snelle en professionele manier voor u aan de slag. Hierbij luisteren we altijd naar uw wensen en geven we u deskundig advies waar en wanneer nodig. Zo bent u verzekerd van een eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten!

Interesse of meer weten? Bel dan naar het telefoonnummer 085-2083498 of vul het online formulier in om met de stukadoor in contact te komen. We staan u met alle plezier te woord voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak.

Waarom Weijburg Afbouw?

Bereikbaar

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Heeft u een vraag? Wij staan altijd voor u klaar.

Persoonlijk en snel

Als ervaren stukadoor hebben wij voor iedere woning wel een passende oplossing wanneer het om glad stuken gaat.

Gekwalificeerd personeel

Het gekwalificeerde personeel geeft u de beste persoonlijke service en altijd binnen 12 uur een offerte op maat.

Aangesloten bij NOA

Omdat wij aangesloten zijn bij de NOA, ontvangt u bovendien garantie op het schilder- en stucwerk dat wij leveren.

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

  • Adres

    Arianestraat 5, 3621DZ, Breukelen

  • Email

    bertus@infoweijburgstukadoors.nl

  • Telefoon

    085-2083498

Call Now Button